Izbor knjiga

Predstavljamo seriju predavanja Zdravka Vučinića pod naslovom „Spasi svoj život dok još nije kasno“ čiju okosnicu predstavlja dublje razumijevanje problema grijeha i njegovih manifestacija u ličnom životu, kao i Plana spasenja iz jedne drugačije perspektive, te napokon primjene istog u ličnom životu.

 1. Bog, Božje carstvo i pobuna
 2. Šta je grijeh (dublje razumijevanje)
 3. Posljedice grijeha u ličnom životu
 4. Božji plan spasenja iz drugačije perspektive
 5. Kako da lično doživimo spasenje?
Print Friendly

3 odgovora na Spasi svoj život dok još nije kasno

 • JASNA kaže:

  Sjajna predavanja, hvala ti Zdravko što si ovom prezentacijom pojasnio plan spasenja, na jedan sasvim drugačiji način, koji mi je još više približio razumevanje žrtve Hristove, a naročito šta je stvarno problem greha čovečanstva i mogućnost spasenja svih nas koji verujemo da je Isus Hrist božiji sin i da bez njegove žrtve, mi nikada ne bi mogli dobiti takvu blagodat – spasenje i mogućnost na život večni. Hvala još jednom IRI, koji su mi mnogo pomogli da ojačam svoju veru, da se oslobodim raznih zabluda i da nastavim da idem ispravnim hrišćanskim putem.

 • mauricio kaže:

  Ovo predavanje tjera suze na oči jer rasvjetljava u kojoj se poziciji mnogi od nas nalaze s obzirom na sigurnost spasenja.Svaki komentar je suvišan, izlaganje je izvanredno i posluša se u jednom dahu – svaka ti čast Zdravko Vučiniću.

  • Bogoljub kaže:

   Slažem se sa svim… i ja sam po prvi put u potpunosti shvatio vrijednost i dimenziju kristovog spasenja na golgoti, jednostavo kao da se otvorila nova percpcija kristove žrtve slušajući ovo maestralno predavanje i kad sam to shvatio suze su same potekle… slava Bogu i zahvalnost za ovo jednostavno a ujedno i genijalno izlaganje…. hvala Zdravko!

Pitaj ili komentariši

Arhiva članaka