Izbor knjiga

Serija predavanja dr Valtera Fajta pod nazivom „Popravljanje razvalina“ (Repairing the Breach), održana u novembru 2013. godine, pruža nove informacije u odnosu na prethodnu – „Sveopšti napad“ (Total Onslaught). Ona uključuje detaljnu studiju o „Sjevernom caru“ iz knjige proroka Danila 11. glava, i razmatra biblijska proročanstva i njihovu primjenu u savremenom svijetu.

Fajt otkriva „Sjevernog cara“ kao šefa globalnog religijsko-političkog sistema koji obuhvata sve religije. Takođe se otkriva pravi identitet „Južnog cara“. Da li je to islam, kao što mnogi tvrde? Da li je Alah isti kao naš Bog, kao što mnogi objavljuju da jeste? U ovoj seriji od 15 predavanja naučićete o sličnostima između katoličanstva i Kur’ana, i biti informisani o zajedničkim mjerama koje mnoge svjetske religije preduzimaju u tom pravcu da umanjuje istinu o Isusu. Što je najvažnije, ova predavanjja pomoći će vam da se utvrdite u istini koju je Bog dao svom ostatku i pripremiti za skori dolazak Isusa Hrista.

Popravljanje razvalina

Prvo predavanje se bavi Hristovom centralnošću u Planu spasenja i činjenicom da pomirenje između Boga i čovjeka nije moguće ostvariti bilo kakvim kompromisom bez Isusa, dok se u druga dva vezana predavanja pravi istorijska retrospektiva ispunjenja 11. glave Danila, te konačno prelazi na proročanstva u istoj glavi koja se tiču posletka vremena, od 40-45. retka.

Print Friendly, PDF & Email

3 odgovora na Walter Veith: Popravljanje razvalina

Pitaj ili komentariši

Arhiva članaka