Izbor knjiga

Postoje suptilne metode za formiranje opšte svijesti ljudi, u osnovi okrenute protiv Boga i Njegove Riječi. Kako se ovo sprovodilo kroz istoriju i ubacivala učenja koja ističu čovjeka i njegove zamisli u prvi plan. Kako je Sotona stvorio svoje armije na zemlji koje izvršavaju njegove zapovijesti. Razumijemo li sukob u kojem se nalazimo? Na koji način tajna društva kontrolišu čovječanstvo i odvlače ljude od Boga, diskvalifikujući ih tako iz okrilja sposonosne milosti?

0240-Walter-Veith-From-Crete-To-Malta-newU vrlo zanimljivoj seriji predavanja pod naslovom „Od Krita do Malte“, prof. dr Valter Fajt izlaže otkrića i viđenja koja osvjetljavaju poslednji sukob na Zemlji na poseban način. Kome najviše smetaju Biblija i biblijska načela i kako se stvara pometnja ubacivanjem učenja protiv učenja? Ko kontroliše obrazovni sistem i medije? Dramski prikazi, filmovi, muzika…

Ekumenizam i vraćanje protestantskih crkava u okrilje „univerzalne“ (katoličke) crkve.

 1. Od Krita do Malte – 1. dio
 2. Od Krita do Malte – 2. dio
 3. Od Krita do Malte – 3. dio
 4. Od Krita do Malte – 4. dio
 5. Od Krita do Malte – 5. dio

U jednoj drugoj seriji predavanja pod naslovom „Sukob umova“, Fajt objašnjava koliko je važno držati se Božje Riječi i Njegovih zapovijesti i kako ostvariti pravednost kroz vjeru u pobjedonosnom prolasku kroz veliki sukob na sceni koji će uskoro kulminirati.

 1. Sukob umova: Zaista moje Subote
 2. Sukob umova: Pravednost vjerom 1. dio
 3. Sukob umova: Pravednost vjerom 2. dio
 4. Sukob umova: Pravednost vjerom 3. dio
 5. Sukob umova: Dupla mjera
 6. Sukob umova: Bez mene ne možete činiti ništa
 7. Sukob umova: Irodijanski um 1. dio
 8. Sukob umova: Irodijanski um 2. dio
 9. Sukob umova: Ja mislim dakle On jeste
Print Friendly, PDF & Email

5 odgovora na Walter Veith: Od Krita do Malte

 • Dragana kaže:

  Pozdrav, slucajno sam nasla ovaj sait, i kuckajuci naletim na predavanja Daga Bacelora, ali nisam zapamtila gde, ne znam ni sta sam otvorila pa sam to videla, jako retko ga prevode zato sam se obradovala, molim vas pomozite mi da dodjem do njih, hvala.

  • PavleS kaže:

   Imate Bečelora na stranici Vrijeme kraja u kategoriji Proročanstva.
   Uzgred, na matičnoj strani imate pretragu (ispod Arihiva članaka) pa utipkate što vas zanima i potražite jer je sajt zaista obiman.

 • Kresac Dragoslav kaže:

  Zaista volim da gledam Fajtova predavanja, ali mi nikako nije jasno, šta taj čovek još traži u Hrišćanskoj Adventističkoj crkvi. Na svako pitanje je dao veoma argumentovan odgovor, i uvek su mu argumenti neoborivi. Jedino na pitanje, da li je gore pomenuta crkva Vavilon, odgovorio je sa “NE”, ali nije dao nikakve argumente.

  • Branka Medic kaže:

   Kako to mislis: zasto Veith pripada adventistima, i tu je gde je?
   Razlog i odgovor su poprilično jednostavani i logicni, a sam i veli: zato sto je tu kompletna biblijska istina!

   • PavleS kaže:

    Ma svakako, crkva stub i tvrđava istine, sa vođstvom zakletim na vjernost i istinu, poslednja, itd. Nego joj se Fajt opasno zamijera, ali joj i dalje treba da dovlaći ljude u crkvu pa su između dvije vatre. Odlično vi razumijete nego pokušavate da spamujete kao svaki vojnik crkve.

Pitaj ili komentariši

Arhiva članaka