Izbor knjiga

Postoje suptilne metode za formiranje opšte svijesti ljudi, u osnovi okrenute protiv Boga i Njegove Riječi. Kako se ovo sprovodilo kroz istoriju i ubacivala učenja koja ističu čovjeka i njegove zamisli u prvi plan. Kako je Sotona stvorio svoje armije na zemlji koje izvršavaju njegove zapovijesti. Razumijemo li sukob u kojem se nalazimo? Na koji način tajna društva kontrolišu čovječanstvo i odvlače ljude od Boga, diskvalifikujući ih tako iz okrilja sposonosne milosti?

0240-Walter-Veith-From-Crete-To-Malta-newU vrlo zanimljivoj seriji predavanja pod naslovom „Od Krita do Malte“, prof. dr Valter Fajt izlaže otkrića i viđenja koja osvjetljavaju poslednji sukob na Zemlji na poseban način. Kome najviše smetaju Biblija i biblijska načela i kako se stvara pometnja ubacivanjem učenja protiv učenja? Ko kontroliše obrazovni sistem i medije? Dramski prikazi, filmovi, muzika…

Ekumenizam i vraćanje protestantskih crkava u okrilje „univerzalne“ (katoličke) crkve.

 1. Od Krita do Malte – 1. dio
 2. Od Krita do Malte – 2. dio
 3. Od Krita do Malte – 3. dio
 4. Od Krita do Malte – 4. dio
 5. Od Krita do Malte – 5. dio

U jednoj drugoj seriji predavanja pod naslovom „Sukob umova“, Fajt objašnjava koliko je važno držati se Božje Riječi i Njegovih zapovijesti i kako ostvariti pravednost kroz vjeru u pobjedonosnom prolasku kroz veliki sukob na sceni koji će uskoro kulminirati.

 1. Sukob umova: Zaista moje Subote
 2. Sukob umova: Pravednost vjerom 1. dio
 3. Sukob umova: Pravednost vjerom 2. dio
 4. Sukob umova: Pravednost vjerom 3. dio
 5. Sukob umova: Dupla mjera
 6. Sukob umova: Bez mene ne možete činiti ništa
 7. Sukob umova: Irodijanski um 1. dio
 8. Sukob umova: Irodijanski um 2. dio
 9. Sukob umova: Ja mislim dakle On jeste
Print Friendly, PDF & Email

1 odgovor na Walter Veith: Od Krita do Malte

 • Kresac Dragoslav kaže:

  Zaista volim da gledam Fajtova predavanja, ali mi nikako nije jasno, šta taj čovek još traži u Hrišćanskoj Adventističkoj crkvi. Na svako pitanje je dao veoma argumentovan odgovor, i uvek su mu argumenti neoborivi. Jedino na pitanje, da li je gore pomenuta crkva Vavilon, odgovorio je sa “NE”, ali nije dao nikakve argumente.

Pitaj ili komentariši

Arhiva članaka